srijeda, 28. travnja 2021.

Velika istina .... Iscjeljivanje je vrlo uzbudljivo. Izgleda kao aureola svjetla i iskre i kapljice ljubavi dok se uzdižemo na druge frekvencije. Nažalost, nije baš jednostavno.

 Velika istina ....

Iscjeljivanje je vrlo uzbudljivo. Izgleda kao aureola svjetla i iskre i kapljice ljubavi dok se uzdižemo na druge frekvencije. Nažalost, nije baš jednostavno.
Iscjeljivanje je iscrpljujuće, neodoljivo, ništa glamurozno. U pozadini nema napjeva niti mantri, niti postoje obojena svjetla. Izliječiti znači otvoriti vrata onoga što smo pokrili, a što ne želimo vidjeti, i vidjeti kako se svi otpori zajedno skupljaju suočeni s neugodnom situacijom promjene. Svjedoci smo manifestacije problema s poricanjem, "sve je u redu", bojkota i mnogih sabotaža. Iscjeljenje je mukotrpno, duboko, kaotično i kolebljivo, nema pravi put i nema neposrednih nagrada. Razveseljavanje je sjajan čin hrabrosti, to je privatni, intimni i vrlo duboki čin. Nemojmo to nazivati ​​drugim načinom, zacjeljivanje je zacjeljivanje, to je vidjeti ranu, vidjeti resurse koje ćemo koristiti da bismo je prešli. Budimo prisutni u procesu za sebe, sastavljajući mrežu, prepuštajući se održavanju i razumijevanju koliko to tajanstveno može biti, ne kontrolirajući i ne očekujući ništa više od onoga što će se dogoditi. Sve je savršeno.
Julieta Suarez Valente

Nema komentara:

Objavi komentar

Ukupno prikaza stranice